WIE

 

FF_GT

                                                                                                                                              Gérard Teurlings (1967) is initiator van Focus Future en heeft het credo: “Leef, Geniet en blijf in Balans”.

Stem welvaart en welzijn goed op elkaar af, zodat je maximaal kunt doen wat JIJ wilt én wat goed voelt”.

Gérard is jouw persoonlijke (bedrijfs)adviseur/begeleider op het gebied van gegarandeerde gedragsverandering én financieel welzijn.

Na de HTS werktuigbouwkunde & Industriële Automatisering, rolde Gérard op verzoek het verzekeringsvak in met o.a. Assurantie B, Wft Pensioenen en veel commerciële opleidingen tot gevolg. Door permanente educatie en steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, heeft     Gérard veel competenties mogen ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening.            In diverse sales & managementfuncties heeft hij ook veel medewerkers mogen begeleiden, waardoor bij hem een nieuwe competentie zichtbaar werd. Mensen laten groeien vanuit betrokkenheid en passie, geeft Gérard positieve energie. Deze energie zet hij graag verder aan iedereen die op zoek is naar wat er wel kan en mogelijk is.

Inmiddels is Gérard Teurlings, naast integraal manager, ook gecertificeerd coach. Het liefst wil hij iedereen de kans bieden om volgens het credo te leven. Binnen zijn netwerk helpt hij veel ondernemers met kansen zien en creëren. Vanuit persoonlijke en resultaatgerichte kracht werkt Gérard mee aan het vinden van de gewenste balans. Uit eigen ervaring weet Gérard hoe het voelt om deze balans te zoeken; met meer genieten van het leven als resultaat.

Als mens en initiator van Focus Future is Gérard transparant, resultaatgericht en duidelijk, waarbij in een vertrouwelijke ambiance de balans gevonden wordt tussen welzijn en welvaart. Gérard is naast (financiële) coach ook Pensioenconsultant bij Berkenhout Finance BV, extern Adviseur voor PVM Makelaardij, Interim manager, Voorzitter voor de Federatie van Assurantieclubs, Voorzitter voor de Vereniging van Financiële Dienstverleners Brabant en Ambassadeur voor het Complimentenplatform CiFiD.

Geef een reactie